Swedish Stunt& Wheelie Team

 

Födelsedag, svensexa eller möhippa??

En happening är något man minns för all framtid. Det kan vara möten med människor, en fantastisk semester eller helt enkelt en speciell tur på motorcykel...
För många är motorcykelåkning förknippat med frihet, fart och vindens fläktande mot ansiktet. Magnus "Wheelie" Carlsson tar dig som ska gifta dig eller fyller år på en fartfylld happening på en riktig stunt-MC. Som passagerare får du åka med på både bakhjulet och framhjulet och delta i diverse balansnummer.Vad gör man?
Innan vi hoppar på hojen gör vi en kort genomgång om viktiga grunder för den som ska åka med. Därefter blir det bakhjulsåka i varierande hastigheter. Sedan kommer tre olika varianter för Dig som passagerare. Det kan vara sittandes baklänges, liggandes på hojen eller sittandes framför föraren. Allt under kontroll av en erfaren stuntåkare.

Behöver jag göra några förberedelser?
Riktig skyddsutrustning samt absolut nykterhet är ett krav och givetvis en självklarhet. Därför har många valt att inleda svensexan med hoj-stunt. Ta med egen skyddsutrustning som ger dig bra rörlighet. Någorlunda tunna handskar och integralhjälm är viktigt. Dessutom stövlar för landsvägsbruk. Ej crosstövlar.(Utrustning kan lånas ut). Glöm inte videokameran.Var sker detta och hur lång tid tar det?
Upplevelsen sker i Skövde och tar ca. 40 minuter.

Kan jag åka även om det regnar?
Jajamen. Regn är inget problem. Skulle det ösregna tar vi en paus. Vi avstår åkning på framhjulet vid våt vägbana, men bakhjulsåkning sker som vanligt.

Vem får jag åka bakpå?
Föraren är Magnus "Wheelie" Carlsson. Erfaren stuntåkare sedan 1992. Läs mer under Om mig>>